Startsida Produkter Tjänster Företaget Kontakta oss Återförsäljare Axson Robot
Fronius Victor/Thermal D. Harris Gullco Orbitalum kap Orbitalum svets Bestis Downloads

 

fronius logo en_cmyk copy

 

 

TPS/i: Trans Process Solution - Intelligent revolution

 

tpsi_display

 

 

Med den nya MIG/MAG plattformen TPS/i inleder Fronius en ny era, som kännetecknas av hög intelligens och avancerade kommunikationsmöjligheter. Den kan anpassas till användarens behov med önskade svetsprocesser så som: Standard, LSC, Puls,PMC och CMT mfl. Den är enkel att använda, utbyggbar och har en så gott som obegränsad flexibilitet.

 

TPS/i - Svetsningens framtid

 

TPS/i är ett nytänkande i kommunikationen mellan människa och maskin. Allt är uppbyggt från grunden med väsentligt förbättrade svetsegenskaper. Konstruktionen kan lätt anpassas till varje användares individuella svetsbehov. Med TPS/i har vi redan kommit in i framtiden.

 

Interaktion - En ny värld av kommunikation

 

TPS/i är inte bara ett verktyg, det är en medarbetare som kan kommunicerar med användaren på flera sätt. Den intuitiva displayen ger information i klartext om alla  maskinparametrar med beskrivande text. Systemet känner automatiskt igen inkopplade komponenter och varnar vid kompabilitetsproblem. Från JobMaster-brännarens integrerade display, kan strömkällan kontrolleras under svetsning. Underhåll och systemanalys kan göras via internet.

 

Bättre kontroll – Överlägsna svetsegenskaper

 

De nya snabba processorerna kan mäta flera styrvariabler. Således kan svetsprocessen nu analyseras mer i detalj och användare får en bättre kontroll av svetsprocessen. Effekterna blir: minskat svetssprut i kortbågsprocessen, förbättrad droppöverföring och en stabil båge med hög svetshastighet och kontrollerad tändning. Svetsning har aldrig varit lättare.

 

En maskin - oändliga möjligheter

 

TPS/i är modulärt uppbyggd, detta innebär att kärnan i maskinen har en framtidsorienterad standard modul som lätt kan utökas. Nya egenskaper är lätta att föras över till maskinen, från ett USB-minne eller via internet, på samma sätt som för firmware-uppdateringar. Denna modulära arkitekturen gör TPS/i redo för det mesta av vad framtiden kan föra med sig. Revolution idag, evolution morgon: Du kommer att bli förvånad!

 

TPS 270i 320i Puls

video_iconTPSi - intelligent Revolution

Broschyr

TPS/i pdf_swe 3,5 Mb

TPS 270i 320i C Puls pdf_swe 1,2 Mb

TPS/i Robot pdf_swe 7 Mb

TPs/i intelligent Revolution pdf_eng 4,2 Mb

TPSi configuration robot overview pdf_eng 4,2 Mb

 

Manual

TPS 320i  400i  500i 600i 400i LSC Advanced pdf_swe 9,5 Mb 2017-06

Snabbmanual TPSi pdf_swe 3,2 Mb

 

Länkar

Fronius TPSi.com pdf_eng

 

tp600i

 -